עוגת שמנת עם פירורים

גירסה להדפסהגירסה להדפסהSend by emailSend by email

רכיבים לבצק:
1 קמח אוסם קטן (350 גרם)
1 מרגרינה גולדבנד חלבית בנייר
2 ביצים
2\1 כוס סוכר
2 סוכר וניל 
מילוי:
3 שמנת חמוצה
1 גבינה לבנה 250 גרם
1 איסטנט פודיניג וניל
2\1 כוס סוכר
אופן ההכנה:
ללוש את כל החומרים של הבצק  ולהשטיח 4\3 מהבצק על התבנית של העוגה.
8\1 מהבצק להשטיח על תבנית קטנה יותר. לאפות  בחום 150-170 מעלות עד שהבצק יזהיב .
להוציא מהתבנית את הבצק שבתבנית הקטנה ולפורר אותו, ולהחזיר לתנור עד שיהיה יבש. 
את החומרים של המילוי לערבב  ןלמרוח על העוגה אחרי שהיא התקררה.
 
לקראת ההגשה לפזר את הפירורים.
 
 
בהצלחה
 

תגיות: